Τριπλή επιτυχία

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕ ΜΟΥ!!!

ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την ομάδα μας!

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΑΝΤΡΩΝ και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ήρθε ακόμη μια ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ επιτυχία!

Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στη B' ΦΑΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ που διεξήχθη το τριήμερο της Παρασκευής 17/05 ως την Κυριακή 19/05/24 στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα μας έχασε τον ΠΡΩΤΟ αγώνα με τον ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στην πρεμιέρα και ενώ τα πράγματα φαίνονταν πολύ δύσκολα, τα κορίτσια μας δεν πτοήθηκαν και κατόρθωσαν να πετύχουν δύο συνεχόμενες νίκες, με ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ και ΙΕΡΙΣΣΟ και μετά από τριπλή ισοβαθμία να τερματίσουν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ και να περάσουν στις ΟΚΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμη μια φορά στα κορίτσια μας και στον αρχιτέκτονα αυτής της μεγάλης επιτυχίας, ΑΪΒΑΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που μετά από δύο άτυχες χρονιές που η ομάδα μας έχασε το πρωτάθλημα για ΕΝΑ καλάθι, δικαιώθηκε όχι μόνο με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και με την είσοδο της ομάδας στην ΤΕΛΙΚΗ ΟΚΤΑΔΑ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Μαζί του, πολύτιμος συνεργάτης, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και άξιος συμπαραστάτης ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΣΟΥ!

Για την ιστορία:

ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 54-64

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α.12-18, Β. 28-35(ημίχρονο), Γ. 42-46, Δ. 54-64(τελικό)

ΙΕΡΙΣΣΟΣ(Κούλιας)

Παπαθεολόγη, Αργαλειού 12, Φουντούκη 12, Παναγιωτίδου 2, Γεράκη 4, Βελέντζα 8, Βαρβαρέσσου 4, Καραμπατάκη 10(1), Πούλιου 2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Αϊβαζίδης, Δημητριάδης)

Σοφιολάκη, Φραγκάκη Ν. 14(2), Μασμανίδου 2, Παππά 7(1), Φραγκάκη Β. 2, Μπουμπούνα, Καλέα 4, Γεωργιάδου, Αϊβαζίδου 5(1), Μιχαηλίδου 25, Κιτσικοπούλου 5, Ζιώγα.